Business Update: Stadils nye eventyr, ny lækagesag og nidkære Skat

Foto: Ida Marie Odgaard. Hummel-direktør Christian Stadil lancerer sammen med konen Alice en fødevarelinje med navnet 'Mät'.
Læs mere
Fold sammen

Hummelmilliardæren Christian Stadil har store ambitioner med et nyt fødevarefirma. Læs om det nye eventyr, hvor han sammen med sin forlovede, Alice Brunsø, satser på sunde økologiske tilbud til børnefamilierne.

Mens skandalen om de såkaldte »Panama- papirer« stadig ruller, er en ny lækagesag af dimensioner dukket op. I dette tilfælde har tusindvis af lækkede dokumenter sat medier på sporet af dybt korrupte metoder i kampen om oliekontrakter til milliarder. Store og velrenommerede virksomheder sættes i forbindelse med omfattende bestikkelse.

Og herhjemme vil skatteminister Karsten Lauritzen (V) indføre nye og skrappere regler for, hvornår Skat kan anke retssager mod borgerne, som Skat allerede har tabt én gang. Det sker efter sager, hvor Skat har tabt klart ved domstolene, men alligevel - og uden held - forsøger sig ved højere instans til stor belastning for skatteydere.

I denne uge ansatte TDC hollandske Japp Postma som ny topchef for Yousee. Hollænderne og svenskerne er de helt store vindere i det udenlandske indtog i dansk erhvervslivs top, som ikke længere er forbeholdt danskere alene, skriver erhvervsredaktør Peter Suppli Benson i sin blog.

I dag mødes parterne i Trepartsforhandlingerne for at tale om blandt andet praktikpladser. Se Business-kalenderen.

Business.dk bestyres i dag af Sonny Wichmann