Business Update: Mærsk-bossens første ord og vandfly til udsalgspris

Godmorgen

Velkommen til en fugtig onsdag morgen, hvor vi lægger fra land med de første ord fra A.P. Møller Mærsks nye stærke mand på broen.

Søren Skou fortæller i sit første interview om sit forhold til Mærsk Mc-Kinney Møller, om hvordan han har det med at blive kendt, og hvad der er blandt hans karrieres største fejl.

Ikke en dag uden, at forholde sig til briternes valg om at sige farvel og tak til EU. Efter Brexit er aktiemarkederne begyndt at rette blikket mod andre farer resten af året. Der er specielt fem områder, der vil være kraftigt fokus på. De kan sende aktiemarkederne ud på nye store op- eller nedture.

I maj lettede en ny vandfly-rute mellem København og Aarhus. Allerede få måneder efter takeoff er der nu et behov for at lokke flere passagerer til og det sker i en sommerkampagne, hvor priserne tager et gevaldigt dyk.

Myten fortæller, at det var i Susan Wojcickis garage, at Google begyndte. Hun var nyuddannet, nygift og gravid, så de ekstra penge fra at leje den nu famøse garage og et par værelser ud til to unge ph.d-studerende – såmænd Google-stifterne Serge­y Brin og Larry Page – faldt på et meget tørt sted. Læs portrættet af kvinden, der nu skal sørge for at YouTube tjener penge.

Dagen byder blandt andet på konkurstal. Læs om de øvrige begivenheder her.

Med ønsket om en god dag.

Morten Thorborg Jasper

Jourhavende, Business.dk