Business Update: Ligeløn hos topadvokater, bankdirektør ristet og kostbare bankkunder

Læs mere
Fold sammen

Der hersker nærmest kommunistiske tilstande i landets største advokatfirma. Bech-Bruun-partnerne måles ikke længere på, hvor meget omsætning de hiver hjem til firmaet. I stedet skal de evalueres ud fra nye, blødere adfærdsparametre. Samtidig indføres lige overskudsdeling, så seniorpartneren med de mange klienter og juniorpartneren med de få skal have samme løn.

Læs også vores erhvervskommentator Jens Chr. Hansens blog om opgøret med tyranniet i Bech-Bruun.

Og apropos advokater så læs lige Birgitte Erhardtsens reportage fra mandagens afhøring af Roskilde Banks tidligere topchef Niels Valentin Hansen. Han har et par uger sejlet i smult vande under sin egen advokats venlige afhøring. Mandag kom han i menneskehænder, da et team fra advokatkontoret Gorrissen Federspiel på vegne af sagsøgeren Finansiel Stabilitet tog fat.

De danske banker taber i øjeblikket milliarder af kroner på at have kundernes penge stående i banken. Bankerne kunne egentlig kræve, at kunderne skulle betale for at have pengene i banken. Men Ingen tør være den første til at indføre det.

I dag er industrikæmpen Danfoss og medicovirksomheden Coloplast aktuelle med kvartalsregnskaber. Se i øvrigt Business-kalenderen.

Business.dk bestyres i dag af Sonny Wichmann