Business Update: Køkaos i lufthavnen, ballade i Skat og chefen holder øje med dig

Foto: Simon Skipper.
Læs mere
Fold sammen

Godmorgen

Vi begynder ugen med historien om topledelsen i Københavns Lufthavne, der er blevet overrasket over antallet af passagerer denne sommer. For at komme den massive flaskehals til livs sætter lufthavnens topchef, Thomas Woldbye, fart på rekrutteringen af 80 nye medarbejdere til security. Det svarer til en forøgelse af sikkerhedspersonalet på næsten 20 pct. i ét hug.

De hjemsendte chefer i Skat dumper den politiske plan om at lukke balladen om ansvaret for danmarks­historiens største svindel med udbytteskat for 12,3 mia. kroner med en uvildig advokatundersøgelse. I et brev sendt til skatteminister Karsten Lauritzen (V) advarer advokaten til en af de hjemsendte chefer i Skat nu om, at skatte­ministeren har for travlt med at afslutte sagen om udbytteskat, hvilket vil få vidtgående konsekvenser for den danske retssikkerhed.

Såkaldte wearables vinder frem på arbejdspladserne i form af blandt andet smartwatches, digitale briller og stressmålere. Det giver virksomheder muligheder for bl.a. at overvåge medarbejdernes søvn og hjælpe dem med med at sænke stressniveau. Men det er ikke nødvendigvis en god idé, at invitere chefen inden for i de personlige data, advarer eksperter.

En dansk iværksætter har sat sig for at hjælpe med at monitorere dine modermærker, så din læge bedre kan vurdere, om der er grund til at være nervøs.

Læs om dagens begivenheder.

Med ønsket om en god dag

Morten Thorborg Jasper