Business Update: København siger god for Airbnb og B&O-bossen smøger ærmerne op

Det bliver ikke Københavns Kommune, der lukker døren til den hurtigt voksende udlejningstjeneste Airbnb, som ferielystne turister i tusindtal bruger til at finde et sted at bo i byen. Kommunen vender i et notat tomlen op til udlejningstjeneste, da den ifølge notatet hverken belaster boligmarkedet eller hotellerne i alvorlig grad.

Efter en måned på posten som adm. direktør for den hårdt pressede elektronikkoncern Bang & Olufsen erkender Henrik Clausen, at det bliver hårdt arbejde at trække virksomheden ud af sumpen. Læs interviewet med ham om, hvordan han vil få fat i de unge forbrugere og fremtidssikre virksomheden.

Den lave oliepris har kostet alle aktører i branchen dyrt, og torsdag aften lykkedes det DONG Energy at sælge fem felter fra sin olie- og gasforretning. Det svarer til en tiendedel af hele DONGs produktion.

Vores erhvervsredaktør Peter Suppli Benson følger pengene, når han blogger om spillerhandler i international fodbold. En ny og meget rig spiller er dukket op.

Det er fredag, og som sædvanlig kårer vi ugens tabere og vindere i dansk erhvervsliv. Fredag får vi en forsmag på, hvordan det er gået de store nordiske banker i første halvår, når Svenska Handelsbanken præsenterer sine tal. Se også Business-kalenderen.

Business.dk bestyres i dag af Sonny Wichmann