Business Update: IKEA eksperimenterer i Danmark, Novos bløder-problemer og vejen til succes

Læs mere
Fold sammen

Godmorgen

Danmark bliver med et nyt IKEA-varehus ved Fisketorvet foregangsland for IKEA i alverdens storbyer, og den danske direktør har fået frie tøjler til projektet.

Og vi bliver ved IKEA. Det bedste regnskab i IKEA Danmarks historie udløser bonus til hele medarbejderstaben. Det er nemlig, mener administrerende direktør Dennis Balslev, en fælles indsats i hele organisationen, der har skabt væksten på både top- og bundlinjen det seneste år.

Nu til flere problemer for Novo Nordisk. For Novo risikerer at miste milliarder, hvis det lykkes for konkurrenten Roche at lancere et nyt blødermiddel. Produktet vil kunne ændre patienternes liv, vurderer Roches bestyrelsesformand.

Vil du være en succes? Det er altafgørende for din karriere, at du kan holde en tale, fremlægge en idé og forklare en strategi overbevisende og fængende. Det mener Berlingskes Talent100, der udgøres af de 100 unge talenter, Berlingske hvert år har kåret siden 2004

Kødgiganten Danish Crown havde rekordomsætning i regnskabsåret 2015/16 men indtjeningen dykkede. Svineproducenterne og selskabets ejere får det meste af årets nettoresultat udbetalt som efterbetaling. Dog er efterbetalingen mindre end året før.

Her er nogle af onsdagens store begivenheder.

Med ønsket om en god dag.

Morten Thorborg Jasper

Jourhavende, Business.dk