Business Update: Din tid som pensionist bliver knap og er du i øvrigt blevet hacket?

Læs mere
Fold sammen

Godmorgen

Den her bør få sveden til at springe frem i små perler på de fleste virksomhedsejere og direktørers pandebraske.

»Hvis ikke du har været hacket, er det, fordi du ikke har opdaget det«.

Næsten halvdelen af danske virksomheder siger, at de ikke har været udsat for et IT-angreb, viser rundspørge. Men sandsynligvis har de fleste virksomheder haft ubudne gæster og blot ikke opdaget det, siger eksperter i IT-sikkerhed.

Surt show for unge danskere. Vi sætter pensions­alderen op, og samtidig lever vi ikke længere end i de andre europæiske lande. Det gør, at unge danskere kan se frem til at være det folkefærd i Europa, som kommer til at leve kortest tid på pension.

Der er intet overraskende i, at man som boligsælger prøver at få det optimale ud af et rødglødende ejendomsmarked, der længe har braget derudad. Meget tyder dog på, at københavnerne på det seneste har skruet forventningerne en tand for højt op, når de skal afhænde hus eller lejlighed i hovedstaden.

Det er en mand med masser af kommunal erfaring, der bliver ny formand for Rejsegarantifonden. Billund Lufthavns direktør, Kjeld Zacho Jørgensen, afløser tidligere SAS-direktør Susanne Larsen, der har haft formandsposten siden 2009.

Dagen byder på 3. kvartals regnskab fra Chr. Hansen. Læs om ugens øvrige begivenheder.

Med ønsket om en god dag

Morten Thorborg Jasper

Jourhavende, Business.dk