Business update: De 100 største talenter og talentet for at skovle penge ind

Læs mere
Fold sammen

Godmorgen

Dagen står i talenternes tegn. Årets Talent100-særnummer har netop ramt gaden og er spækket med talenter, der i en tidlig alder har nået store resultater. Her kan du se samtlige af de 100 største talenter inden for dansk erhvervsliv. 

Kampen om fremtidens dygtigste med­arbejdere er spidset markant til i de seneste år. Talent er erhvervslivets knappeste og vigtigste ressource. Derfor går virksomhederne nye veje for at tiltrække fremtidens bedste medarbejdere.

Talenter er der også mange af blandt de danske iværksættere. Danmarks økosystem for tech-startups blev hædret tirsdag aften, da den danske finale i Nordic Startup Awards indtog Industriens Hus i København. Læs hvem der vandt.

Et talent for at tjene penge har man også på Als. Verdensøkonomien er ikke med den danske industrigigant Danfoss. Alligevel skovler den sønderjyske virksomhed fortsat penge hjem. Læs om Danfoss-bossen opskrift på succesen her.

Evnen til at spotte innovative løsninger, er bestemt også et talent, der er værd at fremhæve. To danske iværksættere står bag udviklingen af en skraldespand, der selv sender en e-mail til skraldebilen, når den er fyldt. Det kan spare virksomheder og private for millioner af kroner.

Dagen byder på en række regnskaber fra store anske selskaber. Mærsk, ISS og TDc er blandt de største. Læs om dagens begivenheder her.

Med ønsket om en god dag.

Morten Thoborg Jasper

Jourhavende, Business.dk