Business Update: Budgiganter på Lauritz.com, iPhone 7 og konkurrenterne, Ny OW Bunker-stævning

Læs mere
Fold sammen

God morgen

Handler du nogensinde på netauktionen Lauritz.com? Så kan vi i dag fortælle, at du er oppe mod ekstremt aktive budgivere. Det viser sig nemlig, at 10 budgiganter står bag millioner af bud på Lauritz.com. De er altså med til at jobbe priserne op. Den største ender i næsten ni pct. af budkrigene med at vinde. Men blandt budkæmperne er der nogle, der ender med at købe i færre end en pct. af tilfældene.

Onsdag aften blev de nye iPhone 7-telefoner præsenteret i San Francisco. Dommen er klar. Magien omkring iPhonen har fortaget sig, og den er blevet helt almindelig. Se vores sammenligning af den nye iPhone 7 Plus med de skrappeste konkurrenter.

En stor gruppe af danske småaktionærer har nu valgt at stævne en lang række aktører bag det konkursramte selskab OW Bunker. Stævningen er indgivet mod kapitalfonden Altor, der ejede OW Bunker frem til børsnoteringen, flere ledende medarbejdere i OW Bunker samt selskabets bestyrelse.

Jyllands-Postens »erhvervs-top« handler i dag om A. P. Møller-Mærsks topledelse, der er under massivt investorpres for at splitte foretagendet op. Investorerne har allerede indregnet en merværdi på 40 milliarder kr. i forventning om, at der er noget stort under opsejling, når Mærsk-ledelsen senere på måneden kommer med sin plan for den fremtidige struktur.

Dagbladet Børsen skriver, at statsminister Lars Løkke Rasmussens bud på en 2025-plan ikke er vælgernes kop te. Blot 16,5 pct. af danskerne ville stemme på Venstre, hvis der var valg i morgen.

Business.dk bestyres i dag af Sonny Wichmann. God dag