Business-kalenderen 9. februar

Her er dagens store begivenheder

Legetøjsproducenten Hasbro, der blandt andet står bag Transformers, leverer i dg regnskab Fold sammen
Læs mere
Foto: HO

Erhverv

Legetøjsproducenten Hasbro, der blandt andet står bag My Little Pony og Transformers, leverer årsregnskab og det bliver interessant at se om selskabet kan følge med danske Lego.

I dag offentliggør ALK-Abelló B A/S og Salling Bank årsregnskab for 2014.

Mandag offentliggør OPEC den månedlige oliemarkedsrapport. Rapporten dækker store emner og udviklinger, som påvirker eller vil påvirke det globale oliemarked.

Salling Bank offentliggør i dag årsregnskab for 2014.

Politik

EU-medlemslandenes udenrigsministre er samlet til møde i dag, hvor de blandt andet skal drøfte forholdet mellem Afrika og EU, samt den aktuelle situation i Syrien, Irak og Libyen. Det helt store punkt på dagsordenen bliver dog formodentlig en drøftelse af yderligere sanktioner mod Rusland.

Kultur

Fra den 5. til den 15. februar omdannes Berlin til et mekka for filmverdenens mange stjerner, når den internationale filmfestival Berlinalen løber af stablen. Festivalen har fundet sted hvert år siden 1987. Berlinalen er især kendt for Guldbjørnen

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.