Business-kalenderen 7. september

Her er dagens store begivenheder.

Foto: LUCAS JACKSON

Business

I dag holder børserne i USA lukket på grund af Labor Day.

ISS og FLSmidth blev negativt ramt af selskabsspecifikke nyheder i et aktiemarked, der ellers var positivt stemt i fraværet af bekymrende forstyrrelser fra Kina, som holdt lukke fredag for at fejre sejren over Japan under Anden Verdenskrig.

Lind Invest har erstattet sit konkurrerende købstilbud på Mols-Linien med et frivilligt købstilbud, da kapitalfonden Polaris allerede har erhvervet størstedelen af aktierne i rederiet.

I dag fremlægger SAS' finske konkurrent, Finnair, passagertal for august. I juli formåede selskabet at sælge 89,1 pct. af de udbudte sæder.

FSR - foreningen af danske revisorer (tidligere REVIFORA), afholder i dag årets CSR-konference, hvor målet er at give deltagerne inspiration til, hvordan man gør bæredygtighed til drivkraft for innovation og forretningsudvikling.

I dag og frem til d. 9. september afholder G20 fattigdomsevent.

Læs flere erhvervsrelaterede nyheder her.

Politik

Den danske udenrigsminister Kristian Jensen (V) mødes i dag med sit franske modstykke, udenrigsminister Laurent Fabius.

I dag afholder Nordisk Råd septembermøder. Nordisk Råd er det parlamentariske organ for det officielle nordiske samarbejde. Nordisk Råd blev dannet i 1952.

I dag begynder Holbæk Teater den nye dialog-sæson Go´Dialog med temaet flygtninge, og her kan man som borger være med at diskutere flygtninge-spørgsmål med de lokale politkere.

Transport-og bygningsminister Hans Chr. Schmidt, folketingsmedlem Christina Egelund, Liberal Alliance, formand for Politiforbundet Claus Oxfeldt og borgmestrene Thomas Andresen, Aabenraa og Erik Lauritzen, Sønderborg, giver hver deres syn på samarbejdet i Europol og den grænseoverskridende kriminalitet.

Læs flere nyheder om politik her.

Navne

Paul Willer (Direktør, ingeniør) 75 år, Christian Flemming Hagen (Oberst) 90 år, Jonna Christiansen (Økonomidirektør) 75 år, Nanna Damsholt (Docent, dr. phil.) 80 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.