Business-kalenderen 5. oktober

Her er nogle af dagens store begivenheder.

Foto: Brian Berg.
Læs mere
Fold sammen

DATOlogo1

Business

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: ØMU-gæld og ØMU-saldo 2014 (oktober-version).

Fra i dag indfører de københavnske taxiselskaber sammen med Københavns Lufthavn et nyt Taxi Management System, som skal forbedre service og kundeoplevelse.

Fra den 5. til den 9. oktober afholdes Danish Maritime Days. Begivenheden er en mulighed for at mødes med virksomheder, eksperter og lovgivere i søindustrien i verden.

For første gang siden 1981 er hele den internationale færgebranche samlet i Danmark fra 5. til 6. oktober. Det sker på INTERFERRY Conference, der i år finder sted i København.

I dag afholder Transportøkonomisk Forening Havnekonferencen 2015 på Lindø, hvor der i år sættes fokus på markedstendenser og grøn omstilling.

Læs flere erhvervsrelaterede begivenheder her.

Arbejdsmarked

HK afholder i dag konference om job- og vækstmuligheder i serviceerhvervene. Konferencen har til formål at rette fokus på at trække erhvervslivets ledere, politikerne, fagforbund og forskere ind i debatten.

Læs flere arbejdsmarkedrelaterede begivenheder her.

Udland

Kina: Børsen holder lukket

I dag kommer Eurostat med nye tal for detailhandlen i EU. Opgørelsen dækker august 2015.

Læs flere arbejdsmarkedrelaterede begivenheder her.

Navne

Leif Jørn Tullberg (Bestyrelsesformand) 70 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.