Business-kalenderen 5. august 2015

Her er dagens store begivenheder.

Foto: Kasper Palsnov. Få et overblik over dagens begiveheder her, hvor der blandt andet kommer nye tal om detailhandelen fra Eurostat, som dækker juni 2015.
Læs mere
Fold sammen

Erhverv

I dag kommer Ringkjøbing Landbobank A/S med halvårsregnskab.

I dag offentliggør Banknordik regnskab for første halvdel af 2015.

I dag kommer nye tal om detailhandelen fra Eurostat, som dækker juni 2015.

I dag præsenterer Unibet Group det foreløbige resultat for 2. kvartal 2015.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Ejendomssalg (md.) maj 2015.

Læs flere erhvervsnyheder her.

Livsstil

I dagene fra 5. og frem til 7. august vil Københavns gader blive fyldt med moderigtige mennesker, når Copenhagen Fashion Festival indtager byen. Det sker sideløbende med Copenhagen Fashion Week, der er for professionelle modebranchefolk. Festivalen er til gengæld for alle.

Læs flere livsstilsnyheder her.

Udland

ASEAN holder fra den 02. til den 06. august regionalt topmøde, hvor sikkerhed blandt andet er på dagsordenen. Den amerikanske udenrigsminister, John Kerry, og den kinesiske udenrigsminister, Wang Yi, vil begge deltage på mødet.

Den amerikanske præsident Barack Obama holder i dag en tale på the American University i Washington, hvor han vil gå i forsvar for den netop indgåede atomaftale med Iran.

Læs flere udlandsnyheder her.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.