Business-kalenderen 4. september

Her er dagens store begivenheder.

Foto: SPENCER PLATT.
Læs mere
Fold sammen

Business

I dag offentliggøres i USA nye nøgletal for beskæftigelsen og arbejdsløsheden i USA - herunder hvor mange nye job, der er kommet i USA i den senere tid.

I dag skal den græske regering igen til lommerne, når landet skal tilbagebetale over 2 mia. kroner til den Internationale Valutafond og indehavere af kortefristede obligationer.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Tvangsauktioner august 2015. I juli blev der bekendtgjort 300 tvangsauktioner mod 302 måneden før, når der er korrigeret for normale sæsonudsving.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Byggeomkostningsindeks for boliger 2. kvt. 2015.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Konkurser august 2015.

Læs flere erhvervsrelaterede nyheder her.

Politik

I samarbejde med Demos og DRC afholder Retspolitisk Forening en konference om flygtningepolitik og menneskerettigheder i dag.

Folketingets partiers ordførere på udlændingeområdet er kaldt til møde med udlændinge-, integrations- og boligminister Inger Støjberg (V).

EU-komisær Pierre Moscovici deltager i G20-møde for finansministre og centralbanks guvernører.

Læs flere nyheder om politik her.

Navne

Peter Villemoes (Civilingeniør) 80 år, Jesper Binzer (Sanger, komponist) 50 år, Niels Villy Rask (Direktør) 80 år, Charlotte Guldberg (skuespiller) 40 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.