Business-kalenderen 4. november 2015

Her er nogle af dagens vigtige begivenheder.

Magasin du Nord offentliggør i dag årsregnskab. Stormagasinet præsenterede sidste år det bedste driftsresultat i stormagasinets historie. ARKIVFOTO. Fold sammen
Læs mere
Foto: Brian Bergmann

Business

Magasin du Nord offentliggør i dag årsregnskab. Stormagasinet præsenterede sidste år det bedste driftsresultat i stormagasinets historie.

AB Inbev fik forleden udskudt deadlinen for fremsættelse af et formelt tilbud på købet af Sabmiller til i dag. Dermed skal AB Inbev enten fremsætte et formelt tilbud eller trække sig fra en eventuel handel.

I dag kommer Salling Bank med regnskab for 3. kvartal.

I dag offentliggør Realkreditrådet statistikker for restancer for 2. kvartal 2015 og overtagne ejendomme for 3. kvartal 2015. Stort set alle boligejere betaler ydelsen på deres boliglån til tiden.

I dag kommer Facebook med regnskab for 3. kvartal.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Kommunernes og regionernes finansielle aktiver og passiver 3. kvt. 2015.

Læs flere erhvervsrelaterede begivenheder her.

Politik

I dag kl. 09.30 er der Udvalgsmøde i Udvalget for Forretningsordenen. I dag skal udvalget blandt andet følge op på betænkningen om den såkaldte Christaniasag, der endte med at koste daværende justitsminister Morten Bødskov jobbet.

I dag kl. 14.00 er der udvalgsmøde i Udvalget for Landdistrikter og Øer. Her er der høring om, hvilke konsekvenser regeringens forslag til besparelser på uddannelsesområdet vil få for uddannelser og uddannelsessteder uden for de større byer m.m.

I dag mødes udenrigsminister Kristian Jensen med Europol-direktør Robert Wainwright. De mødes i Udenrigsministeriet kl. 8 og cirka 45 minutter senere afholdes doorstep-pressemøde. Europol-direktøren er i Danmark for at deltage i en konference arrangeret af DI og Red Barnet. Mødet i Udenrigsministeriet vil fokusere på Europols arbejde og samspillet med Danmark.

Læs flere politiske begivenheder her.

Navne

Palle Holmstrup (Professor, lic. & dr. odont. & odont. dr.) 70 år, Karen Bækgård (Cand. jur.) 85 år, Gregers Cassias (Civilingeniør) 90 år, Bodil Elsebeth Jansen (Lektor) 70 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.