Business-kalenderen 31. august

Her er dagens store begivenheder.

Foto: YURIKO NAKAO. Den japanske computerproducent Toshiba kommer i dag med regnskab for første kvartal i det skæve regnskab.
Læs mere
Fold sammen

Business

I dag kommer NeuroSearch A/S med halvårsregnskab.

Den japanske computerproducent Toshiba kommer i dag med regnskab for første kvartal i det skæve regnskab.

I dag kommer det nye såkaldte flash-estimat af inflationen i eurozonen fra Eurostat. Estimatet dækker august 2015.

I dag kommer Expedit B A/S med halvårsregnskab.

Læs flere erhvervsnyheder her.

Tech og viden

Industriens Hus benytter lejligheden med opsendelsen af Danmarks første astronaut den 2. september til at skabe øget opmærksomhed om vigtigheden af dansk rumforskning og åbner derfor dørerne i Industriens Hus til en udstilling om rummet og til en foredragsrække om rumforskning.

Læs flere technyheder her.

Navne

Fødselsdag: Erik Aschengreen (Dr. phil.) 80 år. Torsten Kruuse (Fhv. generalssekretær og farvandsdirektør) 75 år. Holger Jepsen (Fhv. biskop) 80 år. Dorrit Willumsen (Forfatter) 75 år. Jens Juul Holst (Professor, dr. med.) 70 år. Preben Bruun (Rektor) 70 år. Lisbeth Frimodt (Forlagsredaktør) 70 år. Jytte Raun-Byberg (Operasanger) 90 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.