Business-kalenderen 30. september

Her er nogle af dagens store begivenheder.

Foto: JOHN MACDOUGALL. I dag offentliggøres nøgletal over den tyske arbejdsløshed. Oven på skandalen hos Volkswagen bliver det spændende at se tallene. Selvom det muligvis kan være for tidligt at spore skandalen i statistikkerne, er flere økonomiske eksperter i Tyskland bekymrede for situationen.
Læs mere
Fold sammen

Business

I dag kommer Bang Olufsen Holding A/S med regnskab for 1. kvartal.

Eurostat ventes i dag at offentliggøre tal for den umiddelbare inflation i eurozonen. Tallene dækker september 2015.

I dag offentliggøres de endelige tal for udviklingen i Storbritanniens BNP i 2. kvartal.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Ejendomssalg (md.) juli 2015.

I dag kl. 09:00 kommer en rapport fra Danmarks Statistik: Så meget sparer vi op rapporten, når den Kvartalsvise sektorregnskaber 2. kvt. 2015 offentliggøres.

I dag afholder Berlingske topmøde med Anthony B. Atkinson under temaet Inequality: What can be done? Den anerkendte britiske økonom er fortaler for, at stigende ulighed er til skade for velstand og vækst.

I dag offentliggøres nøgletal over den tyske arbejdsløshed. Oven på skandalen hos Volkswagen bliver det spændende at se tallene. Selvom det muligvis kan være for tidligt at spore skandalen i statistikkerne, er flere økonomiske eksperter i Tyskland bekymrede for situationen.

Læs flere erhvervsrelaterede begivenheder her.

Politik

Lars Løkke udnævner sin nye forsvarsminister, efter at Carl Holst valgte at trække sig i går.

I dag kl. 14.00 er der Udvalgsmøde i Finansudvalget, hvor Skatteminister Karsten Lauritzen (V) er i samråd om sin nye strategiplan for SKAT. Skatteministeren skruer nu op for kontrolområdet i Skat i kølvandet på sagen om udenlandske kriminelles snyd med refusion af udbytteskat for 6,2 milliarder kroner.

Læs flere politiske begivenheder her.

Navne

Fødselsdage: Nina Ferlov (Billedkunstner) 70 år. Luise Faurschou (Direktør, kunsthandler) 50 år. Marianne Kastrup (Overlæge, lic. med.) 70 år. Finn Ludvigsen (Økonomidirektør) 80 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.