Business-kalenderen 30. oktober

Få indblik i nogle af de væsentlige begivenheder i dag. Der tages i dag hul på uddelingen af CSR-priserne, og den asiatiske elektronikgigant Samsung offentliggør regnskabet for 3. kvartal. Regnskabet forventes at blive det dårligste siden foråret 2011.

Offentliggørelsen af Samsungs kvartalregnskab er blot en af dagens begivenheder. Fold sammen
Læs mere
Foto: NARONG SANGNAK
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Business

Danske Bank offentliggør regnskab 3. kvartal
Danmarks største bank og finansielle koncern præsenterer i dag regnskab for tredje kvartal.

Novo Nordisk offentliggør regnskab for 3. kvartal  
I dag præsenterer Danmarks største virksomhed, målt på markedsværdi og regnskab for årets tredje kvartal.

Coloplast offentliggør årsregnskab for 2013/14  
I dag præsenterer Coloplast årsregnskab for regnskabsåret 2013/14. Med en organisk vækst på ni procent kom Coloplast ud af årets første ni måneder i pæn stil trods udfordringer i stomiforretningen.

I dag kl.09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Konjunkturbarometer for detailhandel oktober 2014. Den sammensatte konjunkturindikator for detailhandlen er faldet ubetydeligt fra 17 i august til 16 i september, og der spores stadig en opadgående tendens siden marts.

Fra i dag flyver Norwegian også mellem København – Bangkok. Der vil være to afgange om ugen.

I dag offentliggør Skjern Bank regnskabet for 3. kvartal. I det seneste kvartal havde banken fremgang inden for de fleste nøgletal og krydrede resultaterne med en opjustering af forventningerne. Således blev forventningerne til hele 2014 ligger i intervallet 105-115 mio. kr. på basisresultat. Det er et løft på 5 mio. kr. i både nedre og øvre ende af forventningsspændet. Den jyske bank kaldte selv halvåret for "meget tilfredsstillende" og derfor ventes der i stor spænding på resultaterne for 3. kvartal.

Torsdag og fredag uddeles CSR priserne, som er en hæder til virksomheder, der aktivt og positivt bruger medarbejdere og lederes forskelle. Vinderen skal ved hjælp af mangfoldighedsledelse have skabt forretningsmæssige resultater.

Den sydkoreanske elektronikgigant, Samsung offentliggør i dag regnskabet for 3. kvartal. Selskabet udmeldte tidligere på måneden at de forventer, at salget i juli-september vil være 60 procent mindre, end det var for et år siden, og det skyldes især et vigende salg af Samsungs Galaxy-telefoner. Det vil i så fald blive Samsungs dårligste kvartal siden foråret 2011 og det fjerde kvartal i træk med faldende overskud i forhold til sidste år.

I dag kommer der tal for privatforbruget i USA i 3. kvartal.

Navne

Bjørn Iversen (Underdirektør) 70 år. Mogens Mye (Sognepræst) 70 år. Poul Sørensen (Fhv. højesteretsdommer) 75 år. Helle Stangerup (Forfatter, cand. jur.) 75 år. Poul Bidstrup (Overlæge) 80 år. Jørgen Voigt Lund (Major) 85 år.

Sport

I dag starter BMW MASTERS Lake Malaren Golf Club, Shanghai, China. Turneringen slutter 02. Nov.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk