Business-kalenderen 3. september

Her er dagens store begivenheder.

Foto: Jens Nørgaard Larsen. Fra i dag af er det muligt at benytte sig af de 400 eldrevne bybiler, som Arriva har sat på gaden..
Læs mere
Fold sammen

Business

Styrelsesrådet for den Europæiske Centralbank (ECB) vil i dag på det månedlige møde drøfte den pengepolitiske situation i Euroområdet og tage stilling til, hvad der skal ske med ECBs officielle renter.

I dag kommer Eurostat med ny opgørelse for detailhandlen i EU. Tallene dækker juli 2015.

I dag overrækkes årets "Renoverprisen 2015" til det projekt, som har vundet titlen for årets bedste renoveringsprojekt.

I dag fragår der 3,59 pence pr. aktie i verdens største sikkerhedsvirksomhed G4S.

Læs flere erhvervsrelaterede nyheder her.

Politik

Som formand for det nordisk-baltiske samarbejde i 2015 er udenrigsminister Kristian Jensen 2. og 3. september vært for sine nordiske og baltiske kollegaer i København.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Budgetter for offentlig forvaltning og service (september-version).

I dag kl. 10.30 er der åbent samråd i Skatteudvalget med skatteministeren Karsten Lauritzen om retssikkerhedspakke 1. Nedlæggelsen af den såkaldte anmeldetjeneste på Skats hjemmeside, som trådte i kraft for otte måneder siden, er en del af en ny pakke, som skatteministeren kalder »Retssikkerhedspakke 1«.

I dag stemmer EU-parlamentets forskellige udvalg om Europa-Kommissionens forslag til EUs budget for næste år.

Læs flere politiske nyheder her.

Tech/viden

Fra i dag af er det muligt at benytte sig af de 400 eldrevne bybiler, som Arriva har sat på gaden.

Den koreanske teknologigigant Samsung sender i dag sin nyeste tablet på markedet, nemlig Samsung Galaxy.

Læs flere tech-nyheder her

Navne

Fødselsdag: Poul Pilgaard Johnsen (Journalist, forfatter, forlægger) 50 år. Irene Graaner (Operasanger) 70 år. Claus Munk Jensen (Ledende overlæge) 60 år. Børge K. Mortensen (Fhv. forskningschef) 75 år. Palle Kjeldsen (Direktør) 60 år. Gunnild Dissing Sandahl (Cand. mag.) 75 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.