Business-kalenderen 3. november 2015

Her er nogle af dagens vigtige begivenheder.

Foto: Torben Christensen

Business

Sundhedsplejevirksomheden Coloplast offentliggør i dag sit årsregnskab for 2014/15.

I dag kommer telegiganten TDC med regnskab for 3. kvartal.

I dag kommer bilproducenten BMW med regnskab for 3. kvartal 2015.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Serviceydelser for serviceerhverv 2014.

I dag kåres verdens bedste markedsføringskampagne på en international branchekongres i Buenos Aires – VisitAarhus er blandt finalisterne.

I dag kommer medicinalvirksomhed Bavarian Nordic med regnskab for 3. kvartal.

Læs flere erhvervsrelaterede begivenheder her.

Politik

Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik har i dag justitsminister Søren Pind og udlændinge-, integrations- og boligminister Inger Støjberg i åbent samråd om, hvordan regeringen forholder sig til risiko for, at potentielle terrorister og ekstremister indrejser i Danmark, herunder om det giver regeringen anledning til at skærpe kontrollen med de flygtninge og migranter, der ankommer til Danmark.

I dag kl. 13.00 er der møde i Folketingssalen, hvor første punkt på dagsordenen er spørgetimen, hvor statsministeren stiller op til at svare på spørgsmål fra oppositionslederne.

Folkeskoleelever fra hele landet ventes i dag at samle sig på Rådhuspladsen i København, hvor de vil tilkendegive deres utilfredshed med den nye skolereform.

Læs flere politiske begivenheder her.

Navne

Niels Birger Wamberg (Mag. art.) 85 år, Claus Hammer (Professor emer., lic. scient.) 70 år, Troels Kardel (Læge, dr. med.) 75 år, Kaj Møller Gregersen (Fhv. teknisk chef i Søværnet, civilingeniør) 85 år, Thorbjørn Lausten (Billedkunstner) 70 år, Knud Rasmussen (Fhv. direktør) 85 år, Peder Pedersen (Fhv. vicepolitiinspektør) 70 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.