Business-kalenderen 28. oktober

Få indblik i nogle af de væsentlige begivenheder i dag. Facebook offentliggør blandet andet regnskab for 3. kvartal i år, og Østre Landsret behandler sagen mellem Finansiel Stabilitet og den tidligere ledelse af den krakkede bank Capinordic.

Foto: LIONEL BONAVENTURE
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Business

Det store sociale medie Facebook offentliggør i dag regnskab for 3. kvartal i år.

I dag offentliggør Sydbank kvartalsregnskab for tredje kvartal 2014.

I dag offentliggør Dantax kvartalsregnskab for første kvartal 2014 (perioden 1. juli - 31. september)

I dag offentliggøres Nørresundby Bank A/S 3. kvartalsregnskab.

I dag fremlægger verdens største medicinalvirksomhed Pfizer kvartalsregnskab for tredje kvartal 2014.

I dag fremlægger The Conference Board tal for udviklingen i forbrugertilliden i USA for oktober måned 2014.

I dag fremlægger Nationalbanken værdipapirstatistik for september måned.

DuPont, der er verdens tredjestørste kemivirksomhed målt på omsætning, kommer før NYSE børsåbning med kvartalsregnskab for tredje kvartal 2014. DuPont kom dårligt ud af 1. halvår 2014. Nettoomsætning faldt en smule sammenlignet med 1. halvår 2013 til 19,8 mia. kroner, hvilket var et fald på 500 mio. kroner.

Flere erhvervsbegivenheder her

Lov og ret

Østre Landsret behandler i dag sagen mellem Finansiel Stabilitet og den tidligere ledelse af den krakkede bank Capinordic.

Flere retssager her

Navne

Fødselsdage: Niels Mikkelsen (CEO) 50 år. Charlotte Jorst (Virksomhedsindehaver) 50 år. Claus Borre (Journalist) 70 år. Bjarne Egstrand (Direktør, civilingeniør) 75 år. Henning Jensen (Arkitekt) 90 år.

Udland

Jens Stoltenberg tiltrådte som generalsekretær for NATO den 1. oktober, hvor han afløste danske Anders Fogh Rasmussen på posten. I dag træder Stoltenberg så for alvor ud i rampelyset, når han holder tale om NATOs fremtidige linje og sine prioriteringer som chef for forsvarsalliancen.

Fra den 27. til 29. oktober afholdes forum for verdensenergi. Begivenheden har til formål at skabe en transnational diskussion om udviklingen af bæredygtig økonomi.

Flere udlandsbegivenheder her

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk