Business-kalenderen 27. august 2015

Her er nogle af dagens vigtigste begivenheder.

Foto: Søren Bidstrup. ISS hovedkvarter i Søborg.
Læs mere
Fold sammen

Business

I dag kommer Luxor B A/S med regnskab for 3. kvartal.

I dag kommer ISS A/S med halvårsregnskab.

Nøgletal: BNP, foreløbig (USA).

I dag kommer Roblon B A/S med regnskab for 3. kvartal.

I dag kommer Per Aarsleff B A/S med regnskab for 3. kvartal.

I dag kommer Nordfyns Bank A/S med halvårsregnskab.

I dag kommer Victor A/S med halvårsregnskab.

I dag kommer BoConcept Holding B A/S med regnskab for 1. kvartal.

I dag kommer Atlantic Petroleum med halvårsregnskab. I forbindelse med offentliggørelsen af resultatet for 1. kvartal, valgte selskabet at nedjustere produktionsforventningerne til 2015.

Læs flere erhvervsnyheder her.

Politik

I dag kl. 14.30 holder Mogens Lykketoft pressemøde på International Presse Centre i København i forbindelse med, at han 15. september træder til som leder af den 70. FN generalforsamling i New York.

I dag løftes sløret for en af de mest betændte politiske sager i nyere tid, når samtlige bud på DONG for første gang bliver fremlagt for medlemmerne af Folketingets Finansudvalg.

Fra 24. til 28. august er Udenrigsministeriets ambassadører rundt omkring i verden samlet i København i forbindelse med det årlige ambassadørmøde.

Læs flere nyheder om politik her.

Navne

Frederik Chr. Schydt (Fhv. direktør, cand. jur.) 70 år, Anette Brunsvig Sørensen (Arkitekt MAA) 70 år, Mogens Weihrauch (Fhv. direktør) 80 år, Vagn Mellerup (Major) 90 år, Anette Kræn (Guldsmed) 70 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.