Business-kalenderen 26. marts

Her er nogle af dagens store begivenheder.

Coop åbner Danmarks nye mødested for mad og mennesker torsdag den 26. marts 2015. Det er en helt ny type forretning med mad som det centrale omdrejningssted midt i København. Butikken hedder MAD COOPERATIVET og ligger på Hovedbanegården ved Bernstorffsgade-indgangen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Sophia Juliane Lydolph
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Business

Det kundeejede Coop, landets største dagligvarekoncern, åbner i dag en helt ny type butik, som er døbt Mad Cooperativet og ligger på Københavns Hovedbanegård i den tldligere O'Learys Sports Bar.

I dag kommer FirstFarms A/S med årsrapport for 2014.

I dag kommer Nordicom A/S med årsrapport for 2014.

I dag kommer Rella Holding A/S med årsregnskab.

I dag kommer Victoria Properties A/S med årsrapport for 2014.

I dag kommer SP Group A/S med årsrapport for 2014.

I dag offentliggør Institut National de la Statistique et des Études Économiques (insee) endelige tal for væksten i den franske økonomi for 2014.

I dag kommer Deltaq med årsregnskab.

Se flere erhvervsbegivenheder her

Politik og EU

I dag deltager folketinget i et internationalt energimøde i Berlin. Mødet er arrangeret af den tyske regering og forbundsdag og har til formål at udbrede dialogen om at øge andelen af vedvarende energi og sikre, at verdens fremtidige vækst sker på et bæredygtigt grundlag.

I dag holder Nordisk Råd et pressemøde om, hvordan Norden kan samle og styrke indsatserne for at forebygge ekstremisme og radikalisering.

I dag vender de københavnske lokalpolitikere enten tommelfingeren op eller ned til et forslag om et mindesmærke for de to ofre i terrorangrebet den 14. og 15. februar 2015.

EU-domstolen ser i dag på monopolklagen mod Post Danmark.

Se flere politiske begivenheder her

Navne

Jørgen Stilling (Kommandør) 95 år, Bent Otken (Fhv. landsdommer) 85 år, Henrik Bo Frandsen (Sognepræst) 70 år, Peter A. Jerichow (Adm. direktør) 70 år, Niels Hollænder (Advokat, generalkonsul) 75 år.

 

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her