Business-kalenderen 25. september

Her er nogle af dagens store begivenheder.

Foto: ERIK REFNER

Business

I dag kommer Aarhus Elite, som er selskabet bag fodboldklubben AGF, med årsregnskab.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Energieffektiviteten for nyregistrerede biler 2015.

Læs flere erhvervsnyheder her.

Landspolitik

Senest i dag skal SKAT og Skatteministeriets interne revision fremlægge deres konklusioner for Folketinget, om hvordan formodet økonomisk kriminalitet for 6,2 milliarder kroner er foregået.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Kvartalsvise offentlige finanser 2. kvt. 2015.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Finansielle kvartalsregnskaber for offentlig forvaltning og service 2. kvt. 2015.

Radikale Venstre og partiets russiske søsterparti Russian United Democratic Party Yabloko er i dag værter for en konference om liberale værdier i Danmark og Rusland.

Skatteminister Karsten Lauritzen (V) holder i dag pressemøde, hvor han vil præsentere en handlingsplan for SKAT, som både adresserer de aktuelle problemer på udbytte- og inddrivelsesområdet, og samtidig giver en række svar på, hvordan SKAT kan styrkes i forhold til at håndtere udfordringerne på længere sigt.

Læs flere nyheder om landspolitik her.

Navne

Agnete Laustsen (Fhv. boligminister, cand. jur.) 80 år. Annelise Gaunt Nielsen (Speciallæge) 90 år. Lene Espersen (Direktør Danske Arkitektvirksomheder og tidligere minister) 50 år

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.