Business-kalenderen 25. februar

Her er dagens store begivenheder.

Business

Onsdag kommer A.P. Møller - Mærsk A/S med årsregnskab. I tredje kvartal omsatte landets største virksomhed for 12.169 mio. dollars, hvilket var en stigning på 1 % i forhold til samme periode året før.

I dag præsenterer LEGO-koncernen sit årsregnskab for 2014. Mens konkurrenterne måtte se salget falde markant i USA i 2013, glædede Lego sig over en beskeden vækst i detailsalget af selskabets byggeklodser

I dag kommer Alm. Brand A/S med årsregnskab for 2014. I tredje kvartal var periodens resultat - eksklusive minoritetsinteresser - på 105 mio. kr., hvilket er klart under de 266 mio. kr., som selskabet tjente på sine skadesforskringsaktiviteter året før.

Danske Andelskassers Bank A/S: Årsregnskab

DFDS A/S: Årsregnskab

Novozymes B A/S: Generalforsamling

Nøgletal: Realkreditansøgninger (USA)

Nøgletal: Realkreditansøgninger (USA)

Nøgletal: Salg af nye boliger (USA)

Læs flere business nyheder her

Øvrigt:

Christiansborg: International dag mod kvinde-vold – hvordan kan virksomheder bidrage?

Beskæftigelsestræf 2015

I dag afholder Kommunernes Landsforening "Beskæftigelsestræf 2015". Arrangementet er for ledere og nøglemedarbejdere på beskæftigelsesområdet i kommunerne, repræsentanter for ministerier, styrelser, beskæftigelsesregioner, organisationer og private aktører.

Læs flere nyheder her

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.