Business-kalenderen 24. august 2015

Her er nogle af dagens vigtigste begivenheder.

Foto: Bax Lindhardt.
Læs mere
Fold sammen

Business

I dag kommer PARKEN Sport & Entertainment med halvårsregnskab. Selskabet kom ud af første kvartal med et regnskab, der var markant nedjusteret, efter virksomheden opgav FCKs mulighed for at hjemtage mesterskabet i den nuværende sæson 2014/15.

I dag kommer Totalbanken A/S med halvårsregnskab. Banken havde i første kvartal af 2015 fremgang på flere nøglepunkter og mere end fordoblede sit overskud sammenlignet med samme kvartal for et år siden.

Den 30. årlige kongress afholdt af European Economic Association finder sted disse dage.

I dag kommer RTX med regnskab for 3. kvartal af det forskudte regnskabsår 2014/2015. Selskabet valgte i marts måned at opjustere forventningerne til årets resultat.

Politik

I dag ventes regeringen at fremlægge et forslag til fordeling af midler til debat og oplysning om folkeafstemningen om retsundtagelsen - også kaldet retsforbeholdet. Konkret skal der stemmes om, hvorvidt danskerne siger ja eller nej til at omdanne retsforbeholdet til en såkaldt tilvalgsordning.

Miljø- og Fødevareminister Eva Kjer Hansen besøger Bjerringbro sammen med trafikordfører Kristian Pihl Lorentzen (V) i dag.

I dag kl. 09.30 er der Udvalgsmøde i Finansudvalget. Til mødet vil finansministeren blandt andet gennemgå regeringens økonomiske redegørelse for 2015, der blev offentliggjort i tidligere i august måned.

Den 24. og 25. august afholder Socialdemokraternes folketingsgruppe sommergruppemøde på Langsøhus i Silkeborg. Pressemødet afholdes 25. august kl. 12.

Navne

Erik Toftgaard (Tidl. statsamtmand) 75 år, Sten Wollenberg (Oberst) 70 år, Erik Kyndal (Dr. theol.) 85 år, Leif Dræby (Maler, grafiker) 75 år, Sanne Gottlob Kirstan (Teknisk overassistent) 75 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.