Business-kalenderen 23. november 2015

Her er nogle af dagens store begivenheder.

Foto: Søren Bidstrup. Danmarks Statistik offentliggør i dag rapporten: Beskæftigelse for lønmodtagere september 2015.
Læs mere
Fold sammen

Business

I dag offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Beskæftigelse for lønmodtagere september 2015.

I dag kommer F.E. Bording B A/S med regnskab for 3. kvartal. Omsætningen i 1. halvår steg 29,1 mio. kr. i forhold til samme periode i fjor.

I dag holder Auriga ekstra ordinær generalforsamling.

I dag afholder Rockwool kapitalmarkedsdag.

I dag holder børserne i Japan lukket på grund af helligdag.

Læs flere erhvervsrelaterede begivenheder her.

Politik

Hvis man vil stemme hjemmefra til folkeafstemningen 3. december om omdannelse af retsforbeholdet til en tilvalgsordning, skal man sende en ansøgning til sin kommune. Det er nemlig sidste dag, du kan søge om tillladelse.

I dag mødes en række politikere for at diskutere retsforbeholdet. Konkret er der tale om udenrigsminister Kristian Jensen (V), Dan Jørgensen (S) og Sofie Carsten Nielsen (R), der alle tre støtter en afskaffelse af retsforbeholdet, mens Pernille Bendixen (DF) og Pelle Dragsted (EL) repræsenterer nejsiden. Debatten foregår i VUC's lokaler på Kottegade i Odense. Alle er velkomne.

Læs flere politiske begivenheder her.

Navne

Hans Vejleskov (Professor emer.) 80 år, Torben Risgaard Grimmel (Skytte) 40 år, Sofie Petersen (Biskop) 60 år, Birthe Valentin Grambye (Exam. art.) 80 år, Egon Clausen (Forfatter) 75 år og Benny Holm Frandsen (Auditør) 75 år.

 

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her