Business-kalenderen 21. september 2015

Her er nogle af dagens vigtigste begivenheder.

Foto: Henning Bagger.
Læs mere
Fold sammen

Business

I dag er deadline for accept af det købstilbud, som den danske kapitalfond, Polaris Private Equity, har afgivet på Mols-Linien.

I dag holder børserne i Japan lukket pga. "Respekt For Ældre-dagen".

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: EU-harmoniseret forbrugerprisindeks august 2015.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Regnskabsstatistik for landbrug  2014.

Læs flere erhvervsbegivenheder her.

Politik

Bo Smith-udvalget, der har undersøgt embedsmændenes rolle og rammer, udgiver i dag sin rapport 'Embedsmanden i det moderne folkestyre' om samspillet mellem politikere og embedsmænd i Danmark i 2015.

Alternativet er på tur ud i Danmark. Formålet med turen er at "bygge bro mellem byerne og landområderne og for at lade os inspirere af entreprenante, lokale løsninger, der styrker sammenhængskraften i Danmark.

Læs flere begivenheder inden for politik her.

Udland

Den tyske præsident Joachim Gauck får i dag besøg af kolleger fra Arraiolos-gruppen, der dækker over præsidenter fra Østrig, Bulgarien, Estland, Finland, Ungarn, Italien, Letland, Malta, Polen, Portugal og Slovenien. Temaet på årets møde bliver hvordan man bevarer de europæiske værdier.

En New Zealandsk domstol skal i dag tage stilling, om Megauploads grundlægger, Kim Dotcom, skal udleveres til USA. Kim Dotcom kan se frem til anklager om internet-pirateri, såfremt han udleveres til USA. Megaupload var en fildelingstjeneste, der delte filer ulovligt til almene brugere på internettet.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.