Business-kalenderen 21. oktober 2015

Her er nogle af dagens store begivenheder.

Foto: Thomas Lekfeldt.
Læs mere
Fold sammen

Business

I dag offentliggør Handelsbanken deres regnskab for tredje kvartal 2015.

I dag offentliggør Chr. Hansen Holding A/S deres årsregnskab for 2015.

I dag kommer Nordea Bank AB med regnskab for 3. kvartal. Nordens største bank Nordea kom bedre ud af 2014 end analytikerne havde regnet med på trods af svag efterspørgsel og historisk lave renter og foreslår et overraskende stort udbytte.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Jordbrugets renter og gæld 2014.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: EU-harmoniseret forbrugerprisindeks september 2015. I august var inflationen i EU 0,0 pct.

I dag offentliggør General Motors deres regnskab for tredje kvartal 2015.

Læs flere erhvervsbegivenheder her.

Politik

I dag har Folketinget 1. behandling af forslag til lov om ændring af udlændingeloven og gennemførelse af den reviderede Eurodac-forordning.

I dag mødes regeringen med blandt andet de forskellige partiers retsordførere for at tage fat på politiforhandlingerne, der blandt andet handler om politiets økonomi for årene 2016-2019, og hvordan politiet skal se ud i de kommende år.

En by uden biler. De har netop forsøgt sig med det i Paris. I Oslo er de på vej. Og i København har Borgerrepræsentationens røde flertal besluttet at gøre det samme. SF i Aarhus Byråd har foreslået det samme sker i Aarhus. Et forslag om en bilfri søndag i Aarhus skal Aarhus Byråd behandle på sit møde i aften.

Læs flere politiske begivenhder her.

Navne

Bent Karsdal (Rektor) 70 år, Ove Ditlevsen (Professor emeritus, dr. techn.) 80 år, Anders Foldspang (Professor, lic.med., dr.med.) 70 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.