Business-kalenderen 2. juni 2015

Her er nogle af dagens store begivenheder.

Business

I dag kommer det nye såkaldte flash-estimat af inflationen i eurozonen fra Eurostat.

I dag afholdes en konference arrangeret af Færøernes fiskeriministerium i forbindelse med Færøernes formandskab for det nordiske fiskerisamarbejde i 2015.

Få hjælp til din egen karriere, når Berlingske Business, Sampension og Kromann Reumert inviterer til morgenmøder om, hvad der i praksis skal til for at businesskvinder kan gå fra leder til topleder.

Topchefer fra industrien i hele verden samles mandag og tirsdag til topmøde i Berlin, hvor også adskillige politikere deltager.

Læs flere erhvervs nyheder her.

EU

Repræsentanter fra Europa-Kommissionen forhandler den 2. til 4. juni igen om genoptagelse af handel mellem Rusland og EU.

I dag afholdes uformelt møde mellem EUs og USAs justitsministre.

Europa-Kommissionens Transportråd afholder høring i dag.

Læs flere nyheder fra EU her.

Tech og Viden

I dag afholdes årets udgave af Copenhagen Future TV Conference.

Fra den 02. og frem til den 06. juni afholdes Computex, der er Asiens største teknoligmesse.

Fra 1. til 5. juni afholdes Internet Week Denmark, som er en festival, der fejrer den stigende internet-økonomi i Danmark.

Læs flere nyheder om tech og viden her.

Politik

I dag fra kl. 08.00 til 23.00 hoster Alternativets deres eget politiske og kulturelle talkshow "Join The Party" i Skagen og Aalborg.

Check Point® Software Technologies Ltd. sætter fokus på datasikkerhed og forsyningssikkerhed sammen med politikere og datasikkerhedseksperter i dag på Christiansborg.

TV 2 News sender i dag direkte fra en valgdebat, der finder sted på Kronborg Slot i Helsingør.

Kåre Quist inviterer Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen ind i den varme stol for at tale om Enhedslistens mærkesager frem mod valget den 18. juni.

Læs flere nyheder om politik her.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.