Business-kalenderen 19. oktober 2015

Her er nogle af dagens store begivenheder.

Foto: ERIK S. LESSER

Business

I dag offentliggør IBM deres regnskab for tredje kvartal 2015. Andet kvartal var bedre end analytikernes forventninger. Omsætningen landede på 20,8 milliarder dollars, mod sidste års 24,4 milliarder dollars.

Den amerikanske legetøjsproducent Hasbro offentliggør i dag regnskab for årets tredje kvartal. Det første halvår af 2015 gik over forventning, og fremgangen skyldtes blandt andet legetøj tilknyttet Jurassic World, Marvel og Starwars.

I dag offentliggør Coca-Cola deres regnskab for tredje kvartal 2015. Til trods for et fald i nettoomsætningen på tre pct. i andet kvartal 2015 kunne den amerikanske virksomhed notere sig en indtjening på 12,2 mia. dollar mod en forventning på 12,1 mia. dollar.

I dag præsenterer den franske høreapparatforhandler Audika Groupe kvartalsregnskab. William Demant Holding ejer 67,76 pct. af aktierne, og kom i sidste uge med et købstilbud på resten af aktierne.

I Qatars hovedstad Doha afholdes fra 19. til 21. oktober det årlige møde i den verdensomspændende forening for aktiebørser.

Læs flere erhvervsnyheder her.

Politik

På et pressemøde i dag vil Dagpengekommissionen med professor Nina Smith som formand afrapportere sit arbejde og præsentere anbefalinger til dagpengesystemet.

Udenrigsminister Kristian Jensen (V) holder i dag bilateralt møde med den britiske udenrigsminister.

Kommunen og politiet mødes i dag om den kaotiske trafik ved Dokk1, hvor bilister på stribe blæser på skilte og færdselsregler. Bilister og latsbilchauffører blæser på skiltningen ved Dokk1 og det forbud, der er mod at køre igennem fra Mindet til og fra Sydhavnsgade.

Tænketanken CEVEA afholder i dag konferencen "Setting an ambition for the social Europe". Med konfernecen sætter Cevea fokus på, hvad ambitionerne for udviklingen af Europa er og bør være i forhold til job, velfærd og økonomi. Tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen (S) er blandt talerne. Konferencen foregår på engelsk og finder sted i LO's lokaler på Islands Brygge.

Læs flere politiske begivenheder her.

Navne

Per Ole Olesen (Professor emeri., dr. agro.) 80 år, Torben Møller-Pedersen (1. reservelæge, dr. med., ph.d.) 50 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.