Business-kalenderen 19. marts

Her er dagens store begivenheder.

Læs mere
Fold sammen

Business

I dag kommer Harboes Bryggeri B A/S med regnskab for 3. kvartal

Den Europæiske Centralbanks styrelsesråd holder møde.

I dag holder GN Store Nord A/S, Nordea og Novo Nordisk B A/S generalforsamling.

El-bil-producenten Tesla Motors afholder pressemøde i dag, hvor topchefen vil forsøge at lægge en dæmper på den seneste tids kritik fra bilejerne, der klager over, at koncernens bilmodel S ikke lever op til det antal kilometer, som bilen kan køre ifølge producenten.

I dag bliver elektronikgiganten Apple en del af Dow Jones Industrial Average, som er et aktieindeks skabt af grundlæggeren af Wall Street Journal og Dow Jones & Company, Charles Dow, den 26. maj 1896. Apple erstatter telekommunikationsvirksomheden AT&T.

Politi & ret

16. og 19. marts fremstilles en 67-årig mand for en dommer, hvor han af en dommer og to domsmænd vil blive afkrævet en forklaring på, hvorfor han sidste efterår dræbte en advokat ved et retsmøde i fogedretten i København.

18. og 19. marts er en 32-årig politibetjent fra Aarhus for Retten i Aarhus. Han står anklaget for at have "udøvet legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter", efter han i november 2013 affyrede sin tjenestepistol tre gange mod en mand i en såkaldt tuktuk - en trehjulet knallert. Den 30-årige tuktuk-fører blev ramt af ét skud i benet, men fortsatte kørslen.

Tech & viden

I dag afholder Mellemfolkeligt Samvirke et møde i sin informationsmøderække i de større byer om den landsdækkende kampagne DK mod Skattely.

Den 18. og 19. marts er der konference om bæredygtige brands i Bangkok. Eventen er stablet på benene med det formål at skabe et optimistisk rum for samarbejde om nye ideer på tværs af perspektiver og discipliner inden for bæredygtighed.

I dag afholdes en konference om forebyggelse i nærmiljøet, henvendt til kommunalt ansatte der arbejder med sundhed målrettet mindre ressourcestærke borgere.

I dag afholder DTU Fødevareinstituttet et seminar om, hvad der egentlig sker, når vi mennesker bliver udsat for mange forskellige kemikalier i den mad, vi spiser. Seminaret præsenterer nogle af de resultater, som et forskningsprojekt med DTU Fødevareinstituttet i spidsen har forsøgt at besvare.

I dag afholdes den årlige udstilling Transport i Messecenter Herning. På udstillingen vil over 230 udstillere vise deres køretøj frem.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.