Business-kalenderen 19. maj

Her er nogle af dagens store begivenheder.

Foto: Nikolai Linares
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Business

I dag kommer nye inflationstal fra Eurostat, som dækker april 2015.

Brdr.Hartmann offentliggør årets første kvartalsregnskab.

Østjydsk Bank offentliggør årets første kvartalsregnskab.

Brd. Klee offentliggør årets første halvårsregnskab.

I dag kommer nye tal om den internationale varehandel fra Eurostat, som dækker marts 2015.

Sanistål  offentliggør årets første kvartalsregnskab.

Se flere erhvervsbegivenheder her

EU

Parlamentarikerne i Europa-Parlamentet er i denne uge samlet til plenarmøde i parlamentsbygningen i Strasbourg. På plenarmøderne fremlægges resultaterne af udvalgenes og de politiske gruppers lovgivningsarbejde.

I dag holder EU-medlemslandenes europaministre og udenrigsministre møder. På dagsordenen er bla. det nye migrationsudspil, som EU-Kommissionen præsenterede i sidste uge.

Europa-Kommissionen ventes i dag at vedtage sin pakke om ”bedre regulering” med foranstaltninger, der skal skabe bedre resultater for borgere og virksomheder gennem bedre EU-regler.

I dag afholder Europa-Huset seminar omkring retten til privatliv og persondatabeskyttelse. Områder der udgør kernepunktet i EU's bestræbelser på at beskytte borgeres private data.

Se flere EU-begivenheder her

Politi og ret

Østre Landsret behandler i dag sagen mellem Finansiel Stabilitet og den tidligere ledelse af den krakkede bank Capinordic.

Fem mænd er tiltalt i en sag om bedrageri for 76.090.657 kroner. Bedrageriet foregik i 2007 og 2008, hvor en række selskaber blev snydt, så vandet drev. Sagen har kørt ved Københavns Byret de seneste måneder og ventes afsluttet den 28. maj.

Se flere politi og rets-begivenheder her

Navne

Jørgen Mølvang (Direktør, cand. merc.) 80 år, Jens Bent van der Watt (Oberstløjtnant) 75 år, Dorthe Hansen (Mag. scient.) 85 år, Jytte Johansen (Bibliotekar) 75 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her