Business-kalenderen 18. september 2015

Her er nogle af dagens vigtigste begivenheder.

Foto: Kim Haugaard. Rasmus Seebach skriver autografer i Stereo Studio i Ryesgade, Århus
Læs mere
Fold sammen

Business

I dag udgiver den britiske centralbank Bank of England sin kvartalsoversigt.

Energinet.dk fremlægger i dag konklusionerne fra et projekt, der er gennemført i tæt samarbejde med aktører fra den danske elsektor, som er gået sammen om ét fælles mål: At fremtidssikre elmarkedet.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Skibsfart 2. kvt. 2015. I første kvartal blev der håndteret 19 mio. ton gods fra fragtskibe og færger i danske havne.

Musikelskere får fra i dag den allersidste chance for at gøre en handel hos Stereo Studio. Filmkæden gik konkurs den 28. august, og nu skal konkursboet omsættes til penge i et konkurssalg.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Jordbrugets prisforhold (kvt.) 2. kvt. 2015. Jordbrugets bytteforhold er forringet med 10,1 pct. i første kvartal 2015 i forhold til samme kvartal sidste år.

Aktionærer i DSV kan i dag se frem til at modtage et udbytte på 9 kr. per aktie.

Læs flere erhvervsbegivenheder her.

Politik

I dag er der møde i Europaudvalget, hvor udlændinge-, integrations- og boligminister Inger Støjberg skal orientere udvalgets medlemmer om dagsordenen for næste uges hastemøde i EU om fordelingsnøgle af flygtningene i Europa.

Region Midtjylland tager i dag første spadestik til etableringen af et helt nyt psykiatrisk center, der nu skal bygges i Aarhus.

I dag holder EU-medlemslandenes miljøministre møde i Bruxelles. Her skal ministre fortsætte forberedelserne i forhold til EUs holdning til det forestående FN-klimatopmøde i november i Paris.

Læs flere begivenheder inden for politik her.

Navne

Hanne Birgitte Breinbjerg Sørensen (Chief Commercial Officer) 50 år, Henrik Høstmark Risom (Fhv. distriktstoldchef) 90 år, Reidar Klausen (Direktør) 85 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.