Business-kalenderen 17. november 2015

Her er nogle af dagens vigtige begivenheder.

Foto: SRDJAN ZIVULOVIC. I dag kommer Easyjet med årsregnskab for regnskabsåret 2015/15.
Læs mere
Fold sammen

Business

I dag kommer Easyjet med årsregnskab for regnskabsåret 2015/15.

I dag kommer NNIT A/S med regnskab for 3. kvartal. Omsætningen i 2. kvartal steg til 629,1 mio. kr., hvilket var en stigning på 46,5 mio. kr. i forhold til samme periode i 2014.

I Danmark finder Global Entrepreneurship Week sted i uge 47 fra 16. – 22. november.

I dag kommer Østjydsk Bank A/S med regnskab for 3. kvartal. Banken valgte i forbindelse med halvårsregnskabet at nedjustere forventningerne til året som helhed.


Den 16. og 17. november afholder CSR Europe Enterprise 2020-topmøde. Dette års fokus er Europas fremtid. Over 500 deltagere fra europæiske virksomheder vil deltage ved mødet.

Den 16. og 17. afholder DJØF kurset Politisk kommunikation og strategi. Kurset giver konkret viden om og redskaber til, hvordan man kan påvirke den politiske dagsorden og arbejde strategisk med politisk kommunikation. Kurset er målrettet mod medarbejdere i ministerier, kommuner, interesseorganisationer og virksomheder, der arbejder med at påvirke den politiske dagsorden. Tilmelding på DJØFs hjemmeside.

Læs flere erhvervsrelaterede begivenheder her.

EU

I dag er EU-medlemslandenes indenrigs- og europaministre til møde i Bruxelles.

CBS Handelshøjskolen i København står i dag bag enkonference om Danmarks civilretlige EU-forbehold og tilvalgsordningen op til valget den 3. december. Efter talerne vil der være en ’Ja!’ eller ’Nej!’ politiker paneldebat, styret af Martin Krasnik.

Læs flere begivenheder om EU her.

Sport

I dag spilles den anden af Danmarks to EM-playoffkampe mod Sverige. Denne gang et returopgør på hjemmebane. Dermed får det danske mandskab mulighed for at afgøre tingene på hjemmebane.

Læs flere sportsbegivenheder her.

Navne

Birgit Ingrid Willumsen (Kontorchef, cand. jur.) 80 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.