Business-kalenderen 16. marts

Her er dagens store erhvervsbegivenheder

Læs mere
Fold sammen

Erhverv

Gasbetonproducenten H+H International A/S kommer med årsregnskab for 2014.

NTR Holding kommer med årsregnskab for 2014.

I dag fremlægger den franske distributør af høreapparater, Audika, årsregnskab. Den 17. februar udmeldte danske William Demant, at de ligger i forhandlinger med Audikas majoritetsaktionær Holton SAS om køb af 53,9 pct. af aktiekapitalen i Audika

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Firmaernes køb og salg januar 2015

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Firmaernes køb og salg året 2014

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: IT-udgifter i virksomheder 2013

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Producent- og importprisindeks for varer februar 2015

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Producentprisindeks for tjenester 4. kvt. 2014

Europabevægelsen og pensionsselskabet ATP afholder i dag et arrangement om den europæiske økonomi og den økonomiske politik. ATPs administrerende direktør, Carsten Stendevad, giver sit bud på udsigterne for europæisk økonomi. Arrangementet er gratis og foregår hos ATP i Hillerød.

Arbejdsmarked

Årets overenskomstforhandlinger er afsluttet og i dag afholder Forhandlingsfælleskabet ekstraordinært repræsentantskabsmøde, hvor man skal tage stilling til resultatet af forhandlingerne på henholdsvis de kommunale og regionale områder.

Politi og ret

I dag fortsætter sagen ved Københavns Byret mod blandt andet Parken Sport & Entertainments tidligere direktør Jørgen Glistrup og tidligere bestyrelsesformand Flemming Østergaard, der sammen med fire andre er anklaget for ulovlig kursmanipulation. Blandt de tiltalte er selskaberne FIH Erhvervsbank og PARKEN Sport & Entertainment A/S.

Udland

I dag offentliggør organisationen for olieeksporterende lande (OPEC) sin månedlige rapport om udviklingen på oliemarkederne.

I dag kommer der tal for industriproduktion i USA for marts.

I dag kommer der tal for kapacitetsudnyttelse i USA for februar.

 

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.