Business-kalenderen 16. april

Her er dagens store begivenheder.

Business

I dag kommer Bang Olufsen Holding A/S med regnskab for 3. kvartal og Goldman Sachs og den amerikanske bankgigant Citigroup A/S offentliggør i dag regnskabet for årets første kvartal.

Euroinvestor.com A/S, Jeudan A/S og SKAKO A/S afholder alle generalforsamling.

G20-landenes finansministre og nationalbankdirektører samles til møde torsdag og fredag i den tyrkiske hovedstad Ankara.

ISS A/S udbetaler udbytte på 4,90 kr. pr. aktie og Rockwool A/S udbetaler udbytte på 11,30 kr. pr. aktie.

Arbejdsmarked

Syv pensionskassers medlemmer vil tvinge bestyrelser til miljøvenlige investeringer. Medlemmerne kræver, at deres pensionskroner gøres fri af investeringer i verdens 100 største kulselskaber. Pensionskassernes bestyrelser er helt uenige og peger på, at det er bedre at påvirke kulindustrien som medejere.

Politi og ret

København: Tre står tiltalt for hackerangreb på fagforeninger

København: 22-årig anholdt i færd med at fremstille 5000 joints - nu skal han i retten

Aalborg: Trusler og frygt endte med drab på rocker

Hjørring: Otte bankchefer anklaget for at fuske sig til 6,9 millioner

Tech og viden

Experimentarium i København er vært og arrangør af festivalen Robotdage i perioden 16. til 19. april. Her får man blandt andet besøg af den menneskelignende robot ASIMO, skabt af Honda Robotics. Den kan for eksempel hoppe på ét ben, danse, gå op af trapper, hælde vand fra en kande, spille fodbold og genkende stemmer.

Kultur

I dagene fra den 9. til den 22. april indtager CPH PIX København med alverdens film.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.