Business-kalenderen 15. oktober

Her er dagens store begivenheder.

Ejere af Tesla Model S kan se frem til en lille gave i dag. Det har Tesla-bossen Elon Musk afsløret på Twitter. Fold sammen
Læs mere
Foto: STRINGER
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Business

Federal Reserve-direktør i New York, William Dudley, deltager i dag ved et rentemøde, hvor centralbanken skal beslutte sig for den kommende tids niveau for den ledende rente.

I dag kommer DONG-ejeren og den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs med regnskab for tredje kvartal.

I dag kommer den amerikanske legetøjskoncern Mattel med regnskab for tredje kvartal.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Producent- og importprisindeks for varer september 2015.

På Twitter har Tesla-bossen Elon Musk afsløret, at Tesla Model S i denne uge får en længe ventet opdatering, der blandt andet indeholder nye autopilot-funktioner.

Læs flere erhversrelaterede nyehder her.

Politk/udland

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Budgetter for offentlig forvaltning og service (september-version) 2016

Senest i dag skal alle lande i eurozonen have afleveret sit udkast til nationalt budget for næste år. Herefter vil Europa-Kommissionen offentliggøre kommentarer til budgetterne omkring den 30. november.

15. og 16. oktober er EU-medlemslandenes stats- og regeringschefer samlet i Bruxelles til topmøde. Her vil især flygtninge- og migrantpresset på EUs grænser være på dagsordenen.

FN's generalforsamling skal i dag vælge fem af de ikke-permanente medlemmer til FN's Sikkerhedsråd for perioden 2016-2017.

Det græske parlament har i dag frist til at vedtage og gennemføre 48 økonomiske reformer, som landet blandt andet er blevet pålagt af sine kreditorer i forbindelse med de økonomiske støtteprogrammer.

Læs flere politiske nyheder her.

Navne

Fødsesldage: Hans Kongelige Højhed Prins Christian (Christian Valdemar Henri John, prins til Danmark, greve af Monpezat) fylder i dag 10 år. P. Terndrup Pedersen (Professor emer., dr.h.c., lic.techn.) 75 år. Jørgen Sonne (Forfatter) 90 år. Arne Bechmann Nissen (Pastor emer.) 85 år. Torsten Leonhard (Direktør) 80 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.