Business-kalenderen 14. april

Foto: Jonas Vandall Ørtvig

Erhverv

Randers bliver i dag første sted i landet, hvor man kan tage en uddannelse i e-handel.

G7-landenes udenrigsministre mødes 14. og 15. april i den tyske by Lübeck.

I dag afholder Brøndbyernes IF Fodbold A/S generalforsamling.

I dag afholder Aalborg Boldspilklub A/S generalforsamling.

I dag kl. 10.30 kommer Nordic Shipholding A/S med generalforsamling hos PricewaterhouseCoopers, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

I dag holder Københavns Lufthavne A/S generalforsamling i Vilhelm Lauritzen Terminalen, Vilhelm Lauritzen Allé 1, 2770 Kastrup.

Læs flere erhvervsnyheder her.

Landspolitik

Den konservative folketingskandidat Naser Khader besøger Skanderborg Kommune i dag.

Den danske udenrigsminister Martin Lidegaard (R) besøger i dag Georgien, hvor han har følgeskab af både den polske og svenske udenrigsminister.

Justitsminister Mette Frederiksen (S) skal i dag i samråd i Udvalget for Landdistrikter og Øer.

I dag er der udvalgsmøde i Sundheds- og Forebyggelsesudvalget, hvor man har afgivelse af betænkninger over forslag om ændringer af apotekerloven, tvang i psykiatrien og salg af løs snus.

I dag kl. 14.00 er der Udvalgsmøde i Miljøudvalget. Til mødet vil udvalget drøfte et potentielt forbud mod en række ftalater.

Læs flere nyheder om landspolitik her.

Politi/Ret

Københavns Byret behandler i dag sagen mod tre mænd - heraf mindst én Bandidosrocker - der er tiltalt for at have aftalt narkosmugling af blandt andet et halvt ton kokain fra Brasilien til Danmark.

I perioden 13. marts til 14. april behandler Københavns Byret et nyt kapitel i en spektakulær bedragerisag mod to personer, der tilbage i 2007 angiveligt stjal mere end 90 mio. kroner fra den russiske rigmand Vladimir Nekrasov.

Østre Landsret behandler i dag sagen mellem Finansiel Stabilitet og den tidligere ledelse af den krakkede bank Capinordic.

Læs flere nyheder om politi/ret her.

Kultur

I dagene fra den 12. april og frem til den 16. april afholdes Mercedes-Benz Fashion Week i Sydney.

I dag får filmen "Mod naturen" premiere.

Forestillingen "Manden der ville huske" får i dag premiere på teatret Svalegangen i Aarhus og spiller til og med 24. april.

Læs flere nyheder om kultur her.

Navne

Anthony Dod Mantle (Filmfotograf) 60 år, Ole Brinch-Nielsen (Adm. direktør) 60 år, Ole Stigel (Fhv. statsadvokat) 80 år & Karen Greve (Fvh. dommer) 75 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her