Business-kalenderen 10. september 2015

Her er nogle af dagens vigtigste begivenheder.

Læs mere
Fold sammen

Business

I dag kommer Harboes Bryggeri med regnskab for første kvartal.

CSR Europa, der et europæisk samarbejde med fokus på virksomheder samfundsansvar, afholder i dag en konference med fokus på Public Private Partnerships og hvordan sådanne samarbejder kan have en indflydelse på et udbredelse af et bedre mentalt helbred i Europa.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Forbruger- og nettoprisindeks august 2015.

I dag præsenterer Københavns Lufthavne trafiktal for august. Nye ruter og kedeligt dansk sommervejr var medvirkende til, at juli blev den travleste måned i lufthavnens historie med hele 2,7 mio. passagerer, hvilket var en stigning på 5,1 procent i forhold til sidste år.

Maersk-gruppens pressede olieforretning og udviklingen i det såkaldte femte forretningsben med selskaber som Damco, Maersk Tankers og Svitzer vil være sekundære, når shipping- og oliekoncernen i dag afholder kapitalmarkedsdag.

Se flere erhvervsbegivenheder her.

Politk

I dag afholder Public service-udvalget det første af fire temamøder om public service-mediernes rolle i den nye medievirkelighed.

Nordisk Råds embedsmandskomite for energipolitik holder møde 9. og 10. september.

Alternativet er på tur ud i Danmark. Formålet med turen er at "bygge bro mellem byerne og landområderne og for at lade os inspirere af entreprenante, lokale løsninger, der styrker sammenhængskraften i Danmark.

I dag skal byrådet på et møde drøfte borgmesterens budgetudspil og de ikke færre end 75 budgetforslag som partierne har stillet. Det følger i kølvandet på kommunens halvårsregnskab, som betyder, at mankan lette en anelse på sparekravet.

Se flere nyheder om politik her.

Navne

Leo Bjørnskov (Fhv. departementschef, cand. jur.) 70 år, Svend Aage Jensby (Fhv. politimester, fhv. forsvarsminister) 75 år, Ole Hedegaard (Operasanger) 70 år, Steen I. Løvschal (Fhv. direktør) 80 år, Jeppe Juel Jensen (Maler og grafiker) 85 år, Henriette Søndergaard (HR-chef Krifa Aarhus) 50 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.