Business-kalenderen 10. november 2015

Her er nogle af dagens vigtige begivenheder.

Foto: Sophia Juliane Lydolph. I dag udkommer oktober-trafiktallene fra Københavns Lufthavne. Københavns Lufthavn er nu gået ind i efteråret med endnu en rekordmåned, da september måned endte på en vækst på 6,1%.
Læs mere
Fold sammen

Business

I dag kommer Carlsberg B A/S med regnskab for 3. kvartal.

I Kolding afholdes i dag business-to-business konferencen B2B Marketingday.

I dag udkommer oktober-trafiktallene fra Københavns Lufthavne. Københavns Lufthavn er nu gået ind i efteråret med endnu en rekordmåned, da september måned endte på en vækst på 6,1%.

I dag offentliggør virksomheden Ambu A/S deres årsregnskab for 2014/2015.

I dag kommer Alm. Brand A/S med regnskab for 3. kvartal.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Ejendomssalg (år) 2014. Fra 2012 til 2013 var der på landsplan en stigning i antal ejendomshandler på 0,8 pct.

Læs flere erhvervsrelaterede nyheder her.

Politik

I dag kl. 13.15 samles Folketingets statsrevisorer til møde. I den forbindelse offentliggøres en ny rapport om Skat og Skatteministeriets økonomistyring.

Folketingets Transport- og Bygningsudvalg afholder høring om fremtidens udfordringer for posten i lyset af de faldende postmængder.

DTU sætter universiteternes forskning og uddannelse på dagsordenen i dag kl. 9.00 med et politisk topmøde under temaet Forskning som driver vækst og beskæftigelse.

Læs flere politiske nyheder her.

Navne

Henrik Birkvig (Uddannelsesleder) 60 år, Torben Goldberg (Pens. oberst) 80 år, Aage Cato Spang-Hanssen (Advokat) 85 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.