Business-kalenderen 1. september

Her er dagens store begivenheder.

I dag offentliggør Eurostat tal for arbejdsløsheden i eurozonen. Fold sammen
Læs mere
Foto: PHILIPPE HUGUEN

Business

Få hjælp til din egen karriere, når Berlingske Business, Sampension og Kromann Reumert inviterer til morgenmøder om, hvad der i praksis skal til for businesskvinder for at gå fra leder til topleder.Temaet for tredje morgenmøde ud af fire er  "I pipeline til et topjob." Hvilke tilbud giver virksomhederne deres talenter, og hvilke kompetencer eftersørger de for at finde kandidater til topjob?

Anders Rendtorff starter i dag i Vestas.

Nationalbanken offentliggør i dag den månedlige opgørelse af danske investeringsforeningers aktiver og passiver opdelt på hovedposter.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Industriens salg af varer 2. kvt. 2015.

I dag offentliggør Eurostat tal for arbejdsløsheden i eurozonen.

Læs flere erhvervsnyheder her.

EU

Både Storbritannien og Holland ventes i dag at bidrage med yderligere finansielle midler til EUs pengekasse. Storbritannien skal overføre omkring 15 mia. kr., mens Holland skal betale ekstraordinære 4 mia. kr.

Læs flere EU-nyheder her.

Tech og viden

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: It-anvendelse i virksomheder 2015.

Læs flere tech-nyheder her.

Navne

Fødselsdag: Ebbe Dickmeiss (Fhv. overlæge, dr. med.) 75 år. Frants Hagen Hagensen (Advokat, major) 75 år. Hanne Kirkby (Overlæge) 75 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.