Business-kalenderen 1. juni 2015

Her er nogle af dagens store begivenheder.

Foto: MIKE BLAKE. Den amerikanske bank Morgan Stanley ventes i dag at kunne afslutte købet af den amerikanske bank Citigroups aktier i børsmæglerfirmaet Smith Barney.
Læs mere
Fold sammen

Business

Den amerikanske bank Morgan Stanley ventes i dag at kunne afslutte købet af den amerikanske bank Citigroups aktier i børsmæglerfirmaet Smith Barney.

I dag kommer der PMI-tal fra Kina.

I dag kommer der tal fra Sverige om landets detailsalg i april.

I dag kommer der tal fra Tyskland om landets forbrugerpriser.

I dag offentliggør Morgan Stanley Capital International (MSCI) likviditetsindeks for Golfnationerne Saudi Arabien, Qatar, De Forenede Arabiske Emirater, Kuwait, Oman og Bahrain.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Industriens salg af varer 1. kvt. 2015.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Offentlige miljøudgifter og -indtægter 2013.

Læs flere erhvervs nyheder her.

EU

I dag forventes det at Europols nye cyber-security-enhed går i luften. Formålet med den nye enhed er at bekæmpe islamistisk propaganda og rekruttering via nettet.

Fra den 31. maj til den 02. juni holder EU's landbrugsministre møde i Riga.

Den nye EU-lovgivning om kemikalier træder i kraft i dag. Lovgivningen har til formål at harmonisere klassificerings- og mærkatsystemer over Europa.

Læs flere nyheder fra EU her.

Tech og Viden

Den 1. juni udkommer spillet Hatred til Windows.

I dag og frem til den 5. juni afholdes Internet Week Denmark, som er en festival, der fejrer den stigende internet-økonomi i Danmark.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Fra erhvervsuddannelse til arbejdsmarked 2013.

Læs flere nyheder om tech og viden her.

Navne

Søren Holm Johansen (Koncerndirektør, cand. polit.) 60 år. Flemming Ahlberg (Fhv. amtssocialdirektør) 90 år. Camilla Miehe-Renard (TV-vært) 50 år. Poul A. Hegård Hansen (Major) 85 år.


Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.