Business-kalenderen 1. januar

Her er dagens begivenheder.

Den tidligere succesfulde producent af kameraer, Kodak, forsøger sig fra i dag på et helt nyt marked ved at lancere en 4G-smartphone. Fold sammen
Læs mere
Foto: EDUARDO MUNOZ

Politi/ret

Otte bankchefer anklaget for at fuske sig til 6,9 millioner: Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK) har rejst tiltale for kursmanipulation under særligt skærpende omstændigheder og berigelseskriminalitet af særlig grov beskaffenhed mod tidligere direktører og andre dele af den daværende ledelse i EBH Bank A/S, Sparekassen Kronjylland og Morsø Sparekasse A/S. Det drejer sig om tiltale mod i alt otte personer.

Læs flere nyheder om politi & ret her.

Tech og viden

Stor elektronikmesse afholdes i Vegas: Fra d. 6. til d. 9. januar afholdes International Consumer Electronics Show (CES). Messen er en af de største brancheorganisationer inden for elektronikindustrien.

Kodak lancerer en telefon: Den tidligere succesfulde producent af kameraer, Kodak, forsøger sig fra i dag på et helt nyt marked ved at lancere en 4G-smartphone. Den vil bruge styresystemet Android. Telefonen ventes at være udstyret med helt særlige kamera-funktionaliteter.

Læs flere nyheder om tech og viden her.

Udland

Over 200 år gammel tidskapsel åbnes: Indholdet af en 220 år gammel tidskapsel vil blive afsløret i dag i Boston, USA. Kapslen blev i 1795 lagt under hjørnestenen på State House, en af Bostons ældste bygninger, der i dag rummer et museum.

Læs flere udlands nyheder her

Navne

Fødselsdag: Margrete Auken (Sognepræst, fhv. folketingsmedlem, MEP) 70 år, Bjørn Lomborg (Professor) 50 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.