Business-kalenderen 07. maj

Nogle af dagens større begivenheder inden for erhvervsliv tæller regnskaber for bl.a. TDC og Parken Sport Entertainment. Og så vil den Europæiske Centralbank (ECB) i dag tage stilling til, hvad der skal ske med ECBs officielle renter.

Foto: DANIEL ROLAND

Business

Styrelsesrådet for den Europæiske Centralbank (ECB) vil i dag på et møde på Cypern drøfte den pengepolitiske situation i Euroområdet, og vil tage stilling til, hvad der skal ske med ECBs officielle renter.

I dag kommer Lån og Spar Bank A/S med regnskab for 1. kvartal.

I dag kommer PARKEN Sport  Entertainment A med regnskab for 1. kvartal.

I dag kommer William Demant Holding A/S med regnskab for 1. kvartal.

I dag kommer Exiqon A/S med regnskab for 1. kvartal.

I dag kommer North Media A/S med regnskab for 1. kvartal.

I dag kommer TDC A/S med regnskab for 1. kvartal.

Se flere erhvervsbegivenheder her

Politi og ret

Tre mænd står tiltalt for momssvig til 50 mio. kroner ved Retten på Frederiksberg. Momsundvigelsen skulle være sket i perioden 2007-2009. Sagen fortsætter i 2015 i både maj og juni.

Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK) har rejst tiltale for kursmanipulation under særligt skærpende omstændigheder og berigelseskriminalitet af særlig grov beskaffenhed mod tidligere direktører og andre dele af den daværende ledelse i EBH Bank A/S. Sagen kører ved Retten i Hjørring.

Se flere politi og rets nyheder her

Navne

Ole Christensen (Medlem af Europa-Parlamentet) 60 år, Jens Bjerg (Professor) 85 år, Ole Harck (Professor, dr. phil.) 75 år, Jarl Frijs-Madsen (Ambassadør, generalkonsul) 50 år, Peter Storm (Psykolog) 70 år, Anna-Grethe Rischel (Konservator) 80 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her