Business-kalenderen 07. august 2015

Her er nogle af dagens store begivenheder.

I dag den 07. august 2015 kommer TDC A/S med halvårsregnskab. Fold sammen
Læs mere
Foto: Torkil Adsersen

Business

I dag kommer TDC A/S med halvårsregnskab. Af årsregnskabet for 2014 fremgik det, at TDC har sagt farvel til i alt 113.000 mobilkunder, 183.000 fastnetkunder, 3.000 bredbåndkunder og kun goddag til 26.000 nye TV-kunder i Danmark.

I dag offentliggøres trafiktal for juli. 2,612 millioner passagerer valgte at flyve med SAS i juni måned, og det var 4,2 procent færre end samme måned sidste år.

I dag kommer BioPorto A/S med halvårsregnskab .

I dag kommer InterMail B A/S med regnskab for 3. kvartal.

I dag offentliggør Realkreditrådet boligudbudsstatistikken for juli 2015. Udbuddet af parcel- og rækkehuse var uændret i juni, mens udbuddet af ejerlejligheder steg en anelse. Men over det seneste år er boligudbuddet faldet i hele landet.

I dag kommer nye tal for arbejdsløsheden og antallet af beskæftigede i USA. USA's arbejdsløshed er de seneste måneder faldet til laveste niveau siden maj 2008.

Se flere erhvervsnyheder her

Arbejdsmarked

I dag kl. 10 samles oprørske søfolk til en ny generalforsamling efter sidste uges sammenbrud i forhandlingerne. Efter den seneste generalforsamling i sidste uge gik søfolkene på gaden og blokerede i timevis trafikken til Calais Havn med langsomt kørende bilkorteger og bunker af brændende bildæk. Samtidig ser forhandlingssituationen mere fastlåst ud end nogensinde. Søfolkene insisterer på, at staten skal betale dem nye fratrædelsesgodtgørelser, efter at de nu har tabt deres indskud i det krakkede og opløste kooperativ, som blev stiftet for tre år siden ved, at søfolkene hver især indskød deres fratrædelsesgodtgørelse på 25.000 euro. Men det har transport-viceminister Alain Vidalies klart sagt nej til.

Se flere nyheder om arbejdsmarkedet her

Livsstil

I dagene fra 5. og frem til 7. august vil Københavns gader blive fyldt med moderigtige mennesker, når Copenhagen Fashion Festival indtager byen. Det sker sideløbende med Copenhagen Fashion Week, der er for professionelle modebranchefolk. Festivalen er til gengæld for alle. Som noget nyt har Copenhagen Fashion Festival indgået et samarbejde med Magasin og CPH:DOX, som i fællesskab vil vise dokumentarer om modebranchen i Kong Hans Salen i Magasin. Den ene film bliver ”Dior & I”, der følger chefdesigneren Raf Simons univers, og som de første i Danmark præsenterer festivalen ”Iris” om stilikonet Iris Apfel.

Se flere livsstilsnyheder her

Navne

Knut Conradsen (Professor, fhv. prorektor) 70 år, Poul Birger Bjerregaard (Sognepræst) 70 år, Peder Hyldtoft (Adm. direktør) 75 år, Hans Mejlshede (Civilingeniør) 75 år og Hans Otto Bisgaard (Radiovært) 70 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her