Bosse sætter sig for bordenden i Banknordics bestyrelse

Den tidligere Tryg-direktør Stine Bosse, der desuden sidder i bestyrelsen i flere større virksomheder, er blevet formand for bestyrelsen i Banknordik.

Foto: Torkil Adsersen.
Læs mere
Fold sammen

Hun er blevet valgt på selskabets generalforsamling og afløser dermed Klaus Rasmussen, oplyser banken. Og Stine Bosse siger i en pressemeddelelse fra Banknordik, at hun glæder sig til at tage over.

- Banken står på mange måder stærkt, og jeg ser frem til at fortsætte bestyrelsesarbejdet med både strategi, kundeorientering, kapitalforhold og indtjening - også i de kommende år. Færøerne er et spændende samfund i vækst, og Banknordik kan her medvirke til en solid videreudvikling af erhvervsvirksomheder og give nye muligheder for privatkunder, siger hun om sin nye opgave.

Efter bankens generalforsamling, der blev holdt onsdag, er Rúni Vang Poulsen næstformand i Banknordisk, Súsanna Poulsen og Jógvan Jespersen, er bestyrelsesmedlemmer, mens både Kenneth M. Samuelsen og Tórhallur Olsen er medarbejdervalgte medlemmer til bestyrelsen.

Bosse sidder i øjeblikket i bestyrelsen hos blandt andre TDC, Allianz, Aker, Concito og Det Kongelige Teater. Hun har tidligere været i bestyrelsen i blandt andre Nordea, Flügger og Grundfos.