Bilka, Bech-Bruun og boliglån

Foto: Mathias Løvgreen Bojesen.
Læs mere
Fold sammen

Kunne du tænke dig at have overstået dine dagligvareindkøb allerede kl. 5 om morgenen? Muligheden er der fra i dag, hvor Bilka som det første store varehus forsøger sig med en døgnåben forretning. Se hvad det går ud på.

I Nykredit stiller den 60-årige Nina Smith op som formand for Foreningen Nykredit, og som sådan vil hun kæmpe for en mere åben og synlig linje. Demokratiet i Foreningen Nykredits ledelse har længe været kritiseret for ikke at fungere til gavn for de almindelige boligejere.

I advokatbranchen har indehaverne i Bech-Bruun truffet en stor beslutning for at slippe af med en risikabel byrde, de har levet med i årevis. Ved at ændre selskabsform risikerer de ikke længere at hæfte personligt for hinandens rådgivning.

Og i den mere kulørte del af erhvervslivet kan du i dag læse om det kontroversielle Hellerup Finans, som ville bruge børsnoterede Viborg Håndboldklub som platform for indkøb af nordiske sportsklubber. Drømmen er endt med en tom børsskal uden egenkapital, en truende bøde fra Finanstilsynet, en mulig strid med tidligere medarbejder – og et skattemæssigt underskud på 57 mio.kr., som måske ikke kan udnyttes.

Vores digitale redaktør Mikael Hjorth blogger i dag om den nye deleøkonomi, som blandt andet folder sig ud i nye forretnigsformer såsom Uber og Airbnb, og ifølge finanskalenderen får vi i dag et indblik i aktiviteten på arbejdsmarkedet, når der til morgen kommer tal for beskæftigelsen i 3. kvartal.

Hav en god dag

Sonny wichmann, dagens onlineansvarlige.