Bettingsite åbner for odds på indskudsrenten

Danske boligejere, der ved middagsbordet diskuterer, hvor meget de mon skal betale på sit boliglån, kan nu få afløb for spændingen hos Nordicbet, hvor man nu kan spille på, hvorvidt Nationalbanken i løbet af 2017 vil hæve den danske indskudsrente.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Ved Nordicbet ser man det ikke selv som mest sandsynligt, at den danske indskudsrente stiger.

»Når vi kigger på både nøgletallene og de prognoser, som blandt andet bankerne formidler, hører vi til den lejr, der ikke forudser rentestigninger i 2017. Vi tror, der er for mange usikkerhedsfaktorer i markederne til, at Nationalbanken vil løbe risikoen,« skriver pressechef ved Nordicbet, Thomas Holm, i en pressemeddelelse.

Det er muligt at spille på, hvorvidt den danske indskudsrente stiger i andet, tredje eller flere kvartal og samlet set hele 2017.

Er man som spiller overbevist om, den danske indskudsrente ikke vil stige i 2017, giver det blot pengene 1,45 gange igen, hvis man får ret.

Indskudsrenten, som er den rente, banker får - eller for tiden betaler - for at have overskydende penge stående hos Nationalbanken, ligger i dag på minus 0,65 pct.