Bankmand risikerer fængselstraf og Frederiksberg fylder ledige job med flygtninge

En tidligere leder i Amagerbanken og to andre er tiltalt i en sag om insiderviden og handel med aktier. Arkivfoto: Esben Salling Fold sammen
Læs mere

Godmorgen

Vi begynder dagen med historien om opgøret fra Amagerbankbanken. En tidligere leder i Amagerbanken kan få op til otte års fængsel for at udnytte intern viden i en sag, der begynder om en uge i Københavns Byret.

Fremover skal 80 pct. af alle flygtninge, der kommer til Frederiksberg Kommune, sluses hurtigt ud i job ved at blive målrettet uddannet til at arbejde i brancher med mangel på arbejdskraft. Strammere regler tvinger kommunen til at ændre integrationsstrategi.

Erhvervsstyrelsen har afvist at godkende svensk forretningsmands hustru som suppleant i den bornholmske Espersen-fond. Sagen kører nu i Erhvervsankenævnet.

Danskerne skal ikke længere beskattes løbende af deres bolig, lyder det fra den konservative formand, Søren Pape Poulsen. Men forslaget kan koste statskassen dyrt, vurderer en økonomiprofessor – og Venstre-regeringen er da også skeptisk.

Læs mandagens business-kalender

Med venlig hilsen

Morten Thorborg Jasper

Jourhavende, Business.dk